Μεταφορές - Μετακομίσεις

Ασφαλής – Γρήγορες – Εγγυημένες

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημαντικότερης υπηρεσίας που σας προσφέρει η εταιρία Bartrans.

Η εξειδίκευση μας, η πολυετή μας εμπειρία σε όλες τις μορφές μεταφορών και μετακομίσεων και η συνεργασία μας με διακεκριμένες εταιρίες και οργανισμούς σας προσφέρει την εγγύηση που χρειάζεστε για να μας εμπιστευτείτε την δική σας μεταφορά και μετακόμιση των οικοσκευών σας.

Το φορτηγό μας

Ανυψώσεις

Δίνουμε λύσεις για την ασφαλή και ευκολότερη μεταφορά των οικοσκευών σας παραλαμβάνοντας τα και μεταφέροντας τα όπου εσείς επιθυμείτε.

Με την χρήση των ανυψωτικών μας μηχανημάτων εγγυόμαστε την απόλυτα ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών, αντιμετωπίζοντας τα με μεγάλη ευθύνη και προστατεύοντας τους κόπους σας από τυχών φθορές ενώ παράλληλα εξυπηρετούμε τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις μετακομίσεων.

Συσκευασία - Πακετάρισμα

Κατανοώντας ότι τα χρονικά περιθώρια μας πιέζουν συνεχώς και αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό ακόμη και την διαδικασία της συσκευασίας των οικοσκευών μας με αποτέλεσμα να προσθέτετε άγχος και νευρικότητα στην μετακόμιση.

Για το σκοπό αυτό η εταιρία μας σας δίνει άμεση λύση και χρήσιμη βοήθεια αναλαμβάνοντας την συσκευασία των οικοσκευών σας, εγγυώμενη την ασφαλή και ταξινομημένη μεταφορά.

Επιλέξτε αν επιθυμητέ την υπηρεσία αυτή και απαλλαχτείτε από το περιττό άγχος και τον εκνευρισμό καθώς η εμπειρίας μας στον τομέα της συσκευασίας των οικοσκευών θα μετατρέπει την διαδικασία αυτή σε μια ευχάριστη και απλή εργασία!

Απλά εμπιστευτείτε μας και επιλέξτε την υπηρεσία αυτή!

Αποθηκεύσεις

Εξασφαλίστε στην Bartrans την ασφαλή αποθήκευση των οικοσυσκευών σας για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε.

Εμπιστευτείτε  τους σύγχρονους αποθηκευτικούς μας χώρους οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και οργάνωσης των αντικειμένων σας, με την δυνατότητα αμεσης πρόσβασης σε αυτές όποτε το επιθυμείτε.

Επωφεληθείτε τις ολοκληρωμένες ασφαλιστικές καλύψεις για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου και αφήστε σε εμάς την φύλαξη των αντικειμένων σας.